| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PS 08 06 - 08 08 Bemary stołowe |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bemar stołowy jest urządzeniem, którego zadaniem jest utrzymanie wcześniej przygotowanych potraw w określonej temperaturze. Bemar wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością.
Bemary PS 0806, PS 0807, PS 0808 posiadają sterowanie centralne, co oznacza podgrzewanie komory jednakową wartością temperatury. Bemary PS 0806/2, PS 0807/3, PS 0808/4 posiadają sterowanie niezależne, dzięki czemu można regulować temperaturę na każdej komorze osobno. Komory bemarów są przystosowane do umieszczenia w nich jednego pojemnika GN 1/1 o maksymalnej głębokości 200 mm i wymiarach 530 x 325 mm. Temperatura otoczenia pracy urządzenia dla zakresu regulacji temperatury podanej w tabeli : od +10°C do +32°C
Opis wykonania:
- sterowanie centralne lub niezależne;
- włącznik kołyskowy 0-1 podświetlany;
- regulacja temperatury za pomocą termostatu;
- zabezpieczenie termiczne;
- termometr;
- kontrolka grzania;
- regulacja wysokości za pomocą stopek do 30mm;
- grzanie wodne;
- przewód zasilający prosty (3m).
Wyposażenie standardowe bemarów PS 0806 oraz PS 0806/2:
- 1 poprzeczka do GN przy sterowaniu centralnym;
- instrukcja obsługi wraz z kartą gwarancyjną.
Wyposażenie standardowe bemarów PS 0807 oraz PS 0807/3:
- 2 poprzeczki do GN przy sterowaniu centralnym;
- instrukcja obsługi wraz z kartą gwarancyjną.
Wyposażenie standardowe bemarów PS 0808 oraz PS 0808/4:
- 3 poprzeczki do GN przy sterowaniu centralnym;
- instrukcja obsługi wraz z kartą gwarancyjną.
|